StrømselskaperBeste boligalarmBeste BensinkortBilligste boliglån 2020ElektrikerKatteforsikring 2020Mobilabonnementer

Wie nam zo’n 70 ‘coronaborden’ mee uit centrum Winschoten?

Wie nam zo’n 70 ‘coronaborden’ mee uit centrum Winschoten?

Winschoten – De politie is op zoek naar een tot nu toe onbekende jongeman die in de nacht van woensdag op donderdag 22 oktober in het centrum van Winschoten diverse waarschuwingsborden tegen corona heeft gestolen.

Een deel van de borden is door hem in een vuilnisbak in de Langestraat gestopt.

Camerabeelden
De dader begon omstreeks half twee met het verwijderen van de borden vanaf het Oldambtplein en vervolgde zijn tocht door de Langestraat richting de Torenstraat. Op beveiligingsbeelden is te zien dat het om een magere, lange jongeman gaat met een lichtkleurige hoody en een capuchon over het hoofd. Zijn gezicht had hij afgeschermd. Opmerkelijk is een reflecterend embleem op de borst van de hoody. Duidelijk is dat het om een gerichte actie tegen de Coronaborden gaat.

Gedumpt
Een deel van de borden is dus in een vuilnisbak gevonden. Mogelijk dat de dader een aantal andere borden ergens op een andere plek heeft gedumpt. “Mocht je deze hebben zien liggen, horen we dat graag. Datzelfde geldt uiteraard als je bewuste nacht iets hebt gezien of je ons op een andere manier kunt helpen om de dader te kunnen achterhalen.” aldus de politie.De borden hingen er trouwens nog maar korte tijde. Winkeliers hadden er woensdag zo’n zeventig borden in het centrum opgehangen en als vereniging betaald.

“Wij zijn te bereiken via 0900-8844 (Bureau Winschoten).” aldus de politie.

Geef een reactie

العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañol
X